Nyíro Dental

Nyíro Dental csapata
A Droot egy hasznos program, megkönnyíti és egyszerűsíti a munkánkat. Részletes és a háttérben egy remek, segítőkész csapat áll. Örülünk az együttműködésnek.
Nyíro Dental
Csapata

Biza Dent SRL

Dr. Biza Marcela
Atenția la detalii, amabilitatea, promtitudinea și profesionalismul definesc echipa dRoot si softul lor! În ultimii 3 ani mi-a îmbunătățit considerabil activitatea la cabinet!
Dr. Biza Marcela
Medic Stomatolog

Dr. Murariu Mircea

Dr. Murariu Mircea
Într-un an cenușiu, cu realizari pe măsură, o colaborare frumoasă și eficientă cu membrii de la dRoot..
Felicitări!!
Mulțumiri!!
La mulți ani!
Sărbători fericite
Dr. Murariu Mircea
Medic Stomatolog

Dental Implant Solutions

Dr. Ioana Baciu
Colaborez cu dROOT de aproape doi ani și sunt mulțumită de rezultate. Persoana mea de contact este foarte bine informată și mi-a înțeles cu adevărat preocupările.
Deși am ezitat în luarea deciziei de digitalizare, am avut asigurat suportul tehnic și m-au îndrumat în implementare pentru a-mi rezolva rapid toate problemele. Recomand cu încredere, dROOT este o soluție pentru toate clinicile.
Dr. Ioana Baciu
Manager clinică

Opris Dent

Ioana Toșa
Un program accesibil, ușor de învățat, prietenos, extrem de util! De când îl folosim în clinică, toți medicii sunt foarte mulțumiți atât de gestionarea programărilor, cât și de posibilitatea gestionarii planurilor de tratament, a situației financiare, partea de imagistică, etc.
Îl poți accesa de oriunde, iar aplicația de pe telefon este foarte utilă și merge bine. Pe cât este de complex programul, pe atât de ușor este și de folosit. În două cuvinte: user friendly!
Complex, complet, dinamic, actualizat după nevoile noastre! Cei de la suport tehnic sunt prompți, amabili, au răbdare și explică foarte bine. Neajunsuri? Momentan nu avem nimic de reproșat
Ioana Toșa
Medic stomatolog

Premium Smile Sibiu

Budrugeac Mihaela
Este un program simplu de folosit cu o sumedenie de opțiuni care îți ușurează munca extrem de tare. Echipa este formată din profesioniști care oferă suport imediat.
Budrugeac Mihaela
Front Desk Officer

Implantik Chirap

Dr. Chirap Ionuț
Un program excelent care îți ușurează foarte mult munca!
Dr. Chirap Ionuț
Medic specialist chirurgie OMF

Orizont Dent

Dr. Stoenciu Irina
Folosesc acest program de 5 ani, și vreau sa spun ca m-a ajutat foarte mult in tot ce înseamnă organizarea muncii la cabinet.
Este foarte complex, bine implementat și ușor de folosit.
Se poate accesa de pe orice platforma, chiar și de pe telefon. Echipa de suport de nota 10.
Dr. Stoenciu Irina
Medic stomatologie generală

Anmardent

Naim Waffai
Un software excelent pentru managementul unui cabinet/clinică.
Este foarte complex, bine implementat și ușor de folosit.
Se poate accesa de pe orice platforma, chiar și de pe telefon. Echipa de suport de nota 10.
Dr. Naim Waffai
Medic stomatolog generalist. Absolvent UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Dr. Serban

serbanjo
Acum, după aproape 14 ani în care am folosit nenumărate sisteme de programare şi sisteme pentru managementul clinicilor dentare şi al pacienţilor, mă bucur să vă anunţ că dROOT îmi conferă siguranţa bazelor de date, operativitate şi rapiditate, datele sunt procesate în timp real.
Programul dROOT este performant, exact, flexibil şi intuitiv, deci uşor de parcurs şi de învăţat, cu siguranţă merită să-l cunoască mulţi medici.
Dr. Serban Alexandru Marius Dacu
Medic stomatolog competență în implantologie, Membru ESED (Societatea Europeana de Estetica Dentara)

Novodent

md
1. Am simţit că este necesar să avem un sistem integrat de administrare atât a datelor pacienţilor la care să aibă acces facil echipa medicală cât şi a cash-flow-lui pentru cei din management şi contabilitate.
2. Implementarea dROOT a fost mai uşoară decât mă aşteptam.
3. Îl recomand tuturor colegilor ce intenţionează să-si dezvolte afacerea şi în acelaşi timp vor să aibă un control uşor asupra datelor din lanţul de valori pe care îl implementează în cabinet.
Dr. Cristian Pop MD
Competența în implantologie UVB Timișoara, Master în implantologie orală Univ. Muenster

Leveldent

pirjol
Suntem utilizatori de 3 luni şi singura „problemă” pe care pot să o relatez este că acest softwear creează dependenţă într-un cabinet sau într-o clincă. Odată făcut pasul spre digital, nu te mai poţi întoarce din drum.
Am observat o organizare mai bună a timpului şi a banilor, iar veniturile au început să crească cu 20% şi mă aştept să aibă în continuare o creştere semnificativă. Pacienţii au tendinţa să aprecieze orice diferenţă pe care cabinetul nostru a adus-o în această sferă de digitalizare.
Recomand cu încredere această echipă din spatele proiectului dROOT. Mulţumiri din partea echipei Leveldent.
Dr. Pîrjol Cosmin
Medic stomatolog

Lucavisage

alina
Sistemul dROOT la cabinetul meu mi-a reorganizat programările, la medicii pe care îi am!! Și un lucru fundamental, este reamintirea cu 24 ore înainte a programării pacienţilor!!
Feedbackul pacienţilor în acest aspect e super, sunt foarte mulţumiţi că le reamintim!! Și mesajele de sărbători, de zilele de naştere, la controale din nou f.importante!!
Cu alte cuvinte, dROOT mă ajută f.mult şi as recomanda oricărui medic din branşă acest şistem de programări!!
Vă mulţumesc de colaborare!!
Dr. Alina Luca
Medic Specialist Chirurgie Orală şi Maxilofacială

Smile Center

suhanekjo
Recomand dROOT pentru facilitarea comunicării medic/pacient, uşurinţa prin care expediem mesajele cu orele de programare şi cu care completăm Online, fişele de examinare şi tratament. Pot deschide în Cloud fişele pacienţilor mei de pe orice computer sau smartphone şi pot stoca Online fotografiile şi radiografiile lor.
Cu ajutorul dROOT am trecut la etapa de "paperless office", am îmbunătăţit randamentul cabinetului şi calitatea serviciilor oferite.
Dr. Camelia Szuhanek
Medic primar Ortodontie și Ortopedie Dento-Facială, doctor în medicina dentară

Labordent

gereb
Sistemul de management dROOT are o interfaţă uşor de folosit şi este accesibilă în limba maghiară. Asistentele au însuşit foarte repede modul de lucru în acest sistem. Ceea ce aş putea aminti totuşi ca un punct negativ este, că serviciile se calculează pe medici şi nu pe cabinete medicale. În cazul nostru de exemplu în acelaşi cabinet lucrează mai mulţi medici.
Eu aş recomanda cu încredere sistemul dROOT pentru medicii stomatologi din România.
Gereb Botond
Administrator Labordent Fogas

Pedodent

pedo
Necesitatea unei mai bune organizări şi planificării activităţii noastre, a fost cea care ne-a făcut să apelam la ajutorul dROOT! Se pierdea mult timp cu găsirea şi răsfoirea fişei pacientului, vizualizarea radiografiilor şi nu în ultimul rând, cu binecunoscuta agendă de programări.
După achiziţionarea programului, lucrurile s-au simplificat, am câştigat timp şi am eliminat o parte din stres.
Considerăm că acesta este viitorul, recomand tuturor să apeleze la dROOT şi din prisma disponibilităţii rezolvării oricăror mici neclarităţi!
Dr. Bârsan Laura
Medic stomatolog primar ortodont

Clienții noștri


clientii