dROOT oferă siguranță datelor tale

Oamenii sunt amuzanţi. În ciuda a numeroaselor dovezi clare, unii oameni încă continuă să creadă că datele lor sunt compromise atunci când vine vorba de Internet. Însă adevărul este că, stocarea datelor unui cabinet stomatologic este mult mai sigur pe Internet decât salvat undeva pe un calculator.
Tu eşti deja un utilizator cu date securizate pe Internet şi oricând cineva s-ar putea folosi de datele tale în următoarele situaţii, dacă acestea nu ar fi în siguranţă:
  • Administrarea On-line a contului tău bancar.
  • Utilizarea cardului pentru diferite cumpărături şi rezervări.
  • Deschiderea şi folosirea unui cont bancar.
  • Folosind o soluţie pe bază web, pentru salvare de date.
  • Internetul nu va uita să facă salvarea de siguranţă a datelor. Dacă eşti un utilizator al Internetului şi te foloseşti de acesta ca să-ţi uşurezi munca zilnică, atunci aparţii categoriei care crede în păstrarea sigură a datelor cabinetului Online. Internetul va face în intervale scurte de timp mai multe salvări de siguranţă. Tu, când faci o tranzacţie cu cardul, te ocupi şi de salvarea modificărilor? Desigur că nu. Dacă peste noapte a ars cabinetul din temelii, informaţiile tale bancare nu ar fi afectate. Tot ce trebuie să faci pentru a acesa datele dentare din salvările de siguranţă este să ai o conexiune la Internet şi un browser. Nu-ti face griji!
  • Toată lumea este conectat la Internet. Dacă tot vorbim despre bănci, să presupunem că va arde banca unde îţi ţii banii, (prea multe incendii?), tu nu va trebui să-ţi faci griji cu privire la date sau la securitatea banilor tăi. Banca mai utilizează o copie de rezervă, pe diferite servere, la distanţe sigure de locul incendiului, poate la sute de kilometri depărtare unul de altul. Chiar dacă banca în sine este distrusă, datele tale sunt stocate identic de către alte servere oglindă. Salvarea şi securitatea datelor este un rezultatul firesc al arhitecturii Internetului.
Oare toate acestea presupun o securitate vulnerabilă a Internetului? Sigur că nu. Banii companiilor sau guvernelor, bazate pe sistemul informatic, sunt întotdeauna ţinte tentante a hoţilor experimentaţi. Zi de zi se cheltuiesc sume enorme pentru securizare şi de a face aceste sisteme de nepătruns.
Crezi că aceşti hoţi profesionişti îşi vor folosi timpul şi energia să fure datele unui cabinet stomatologic? … Probabilitatea ca aceşti hoţi să spargă uşa şi să fure aparatură, calculator sau oxidul de zinc (?), este mult mai mare şi ce crezi că se va întâmpla cu datele pacienţilor tăi aflat pe calculatorul care tocmai a fost furat? Te vei întreba când ai făcut ultima salvare de siguranţă, iar acesta poate fi un gând înfricoşător?!

Nu trebuie să-ţi faci griji pentru securitatea şi salvarea bazei de date

Un lucru este sigur despre gestionarea Online a cabinetului tău! - acela că nu va mai trebui să-ţi faci griji pentru securitate sau salvarea bazei de date, nu vei mai copia datele cabinetului şi salva în diferite locaţii în fişiere peste fişiere. Nu va mai trebui să porţi grija salvării de siguranţă!
Dacă se întâmplă o calamitate, datele tale vor rămâne intacte, tot ce ai nevoie este să te conectezi la Internet şi eşti gata de lucru.
Poate că acum te întrebi, „Ce e cu serverele astea? Unde sunt salvate datele mele?” Acum că această problemă a devenit importantă pentru tine, îţi reamintim că serverele noastre sunt plasate în sisteme de oglindă în diferite locaţii şi oferă cea mai mare siguranţă posibilă din zilele noastre. Securitatea şi accesul la datele tale este întotdeauna disponibilă şi garantăm acces la datele tale 99,5% din timpul efectiv, lipsa de timp reprezentând repornirea calculatorului tău.

Descarcă baza de date a cabinetului tău, oricând şi de oriunde

Dacă esti genul de medic care doarme mai bine dacă are baza de date sub pernă, salvat pe un disc. Avem soluţia pentru tine. Poţi descărca şi salva foarte uşor datele pacienţilor, în orice moment şi ori de câte ori doreşti. Problema rezolvată?! Nu stim în schimb cum va afecta calitatea somnului un hard disc, plasat sub pernă, deci rămâne să te documentezi.
Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Mai mult decât o soluţie de Backup pe Internet

dROOT este diferit. Fiind Online, nu va trebui niciodată să faci upgrade. Tot ce ai nevoie este o conexiune la Internet iar datele tale vor fi actualizate automat şi tu vei fi gata de lucru, fără instalare, configurare şi descărcare de date. .

Datele sunt criptate

Noi folosim un sistem complex de protocoale de criptare, care să îndeplinească standardele de protecţie şi securitatea informaţiilor personale. Dacă vrei să aflii detalii despre procesul de criptare, sună şi discută cu unul din experţi noştri în securitatea IT.

Web-ul nu este ceva nou.

Al Gore a declarat cândva că el a inventat Internetul, din acel moment oriunde ai merge, tehnologiile bazate pe web câştigă teren şi iau poziţie de lider, pentru că oferă: calitate, eficienţă, flexibilitate. Sistemele Online permit să ai un stil de viaţă simplificat şi o conexiune permanentă cu lumea. Din diferite motive, stomatologia a fost lăsată pe deoparte de această tehnologie, fără nu prea multe alternative. Nu mai este cazul. Alternativa pentru cabinetul tău este aici şi se numeşte dROOT.