dROOT oferă un sistem ReCall eficient pentru că pacienții sunt cei mai importanți

Diverse mecanisme și sisteme sunt folosite pentru a ține evidența pacienţilor, însă dROOT face totul ca programul de lucru al medicului să fie plin. Programările pentru un control periodic sunt importante nu numai pentru că rezultă o sursă de venit pentru cabinet, dar și pentru că la aceste controale sunt identificaţi pacienţii cu afecţiuni stomatologice care apoi sunt rechemaţi pentru tratament. .
Pacientul este înştiinţat automat de program prin sms sau email că este recomandat un control periodic..
recall
Sistemul ReCall din programul stomatologic dROOT poate fi caracterizat în trei cuvinte simple:
Simplitate. Nu trebuie să fi un expert în IT pentru a învăţa să folosești programul nostru și a ține evidența pacienţilor. Mergând mai departe te putem ajuta să-ți construiești un sistem de rechemare al pacienţilor la control periodic mult mai simplificat și eficient decât ai fi gândit vreodată.
Flexibilitate. Pacienţii cabinetului sunt luaţi în evidență fără ca tu să mai pierzi vremea cu răsfoirea datelor și va trimite automat înştiinţarea pentru rechemare la control, aceasta va fi o reflexie a stilului și modului tău de viață. Care ar putea fi o soluție mai simplă? Pentru moment nu credem că există....
Eficienţă. Sistemul de ReCall este atât de eficient pe cât de simplu, cu cât este mai ușor și simplu cu atât mai mult timp vei economisi. Fiecare cabinet stomatologic va dori să vadă cum poate acest sistem automatizat simplifica modul de rechemare al pacientilor. Cel mai bun mod de a obține aceste cunoștințe este de a vedea o prezentare a programului și de a testa funcţionalitatea lui. Unul din colegii noștrii, expert în software stomatologic, poate arăta atât medicului administrator cât și membrilor cabinetului, fiecare caracteristică al programului cât și modul de folosire al sistemului ReCall.