dROOT are în construcţie un set de unelte eficiente pentru realizarea planurilor de tratament

page-droot-plan-de-tratament
Unelte de care se va bucura fiecare medic stomatolog. Când te opreşti pentru o secundă să te gândeşti la diferitele planuri de tratament oferite pacientilor, îţi vei da seama că ai întâmpinat câteva situaţii care s-au repetat în timp,dROOT îţi oferă acum răspunsurile la aceste probleme de bază.
Când vei vedea cât de uşor se întocmeşte un plan de tratament în dROOT şi modul în care acesta este oferit spre documentare, vei fi uimit de simplitatea şi eficiența programului.
Plan de tratament multiplu. Chiar şi cel mai simplu caz se poate complica, ca un exemplu simplu, - pentru restaurarea unui dinte, medicul poate prezenta un plan de tratament folosind amalgam, compozit, sau orice alternativă ce are la îndemână. Aceste opţiuni, câteodată numeroase, pot complica situaţia şi conduce la nelămuriri. Cu dROOT însă totul devine simplu, va trebui pur şi simplu să schimbi procedurile între ele şi vei avea o prezentare clară a planificării. Vei putea la fel de uşor trage un plan de la o şedinţă în alta, de la un pacient la altul, folosind această suprafaţă ca pe o agendă clasică în care ai rupt o foaie cu însemnări şi l-ai introdus în altă parte, la locul lui.
Plan de tratament la multiple programări.Unele planuri de tratament pot deveni complexe şi pot rezulta mai multe şedinţe cu pacientul în cadrul aceluiaşi plan. dROOT permite medicului sau personalului cabinetului şă împartă planul în mai multe secvenţe în funcţie de complexitatea lucrării.
Documentaţia planului de tratament. Unele planuri de tratament pot deveni complexe şi pot rezulta mai multe şedinţe cu pacientul în cadrul În cazul în care eşti tipul de medic care ţine o evidenţă exigentă a tratamentelor şi planurile acestora, despre reuşita lucrărilor, acordă o atenţie pentru îmbunătăţirea tratamentelor oferite pacienţilor şi o bază de date solidă pentru o situaţie în care trebuie documentat un caz nefericit de litigiu, atunci dROOT oferă o situaţie clară despre planurile acceptate de pacienţi, data sau chiar refuzul acestora.
Propunerea financiară a planului de tratament. Odată ce pacientul a înţeles procedeul ce urmează, de ce şi cum trebuie făcut intervenţia, întrebarea următoare va fi: "Cât de mult va costa?". Planul de tratament oferit de dROOT simplifică această situaţie atât pentru medic cât şi pentru pacient, afişând automat costul total al planului de tratament, valoarea de asigurare sau partea suportată de pacient.
Plan de tratament oficial printat. Cei mai mulţi pacienţi doresc să primească o hârtie oficială, semnată stampilată, despre a ce sa discutat la planificare; pentru garanţie, liniştea lor sufletească sau pentru a discuta despre ea cu soţul sau soţia. Caracteristicile cu care se realizează aceste planuri în dROOT, vă permit să imprimaţi aceste documente în aproape orice format, alb negru, color şi va arăta în mod clar pentru pacient, procedurile, costurile, termenele de realizare sau plată.
Simplu de realizat. Când vei vedea cât de uşor se lucrează cu dROOT, şi cum ţi se oferă aceste planuri, vei fi uimit de modul curat şi simplu a acestor planuri. Atenţia ta nu va fi atrasă asupra butoanelor indescifrabile, tabele de neînţeles sau culori şi reclame sclipitoare. Vei vedea numai ce fiecare dentist doreşte să vadă pentru realizarea unui plan de tratament.

Ca rezumat, există trei lucruri importante de reţinut despre planurile de tratament din dROOT

Simplu de utilizat. Vei avea la îndemână o tehnică profesională de realizare şi creare de planuri de tratament şi asta doar în câteva minute. Da, chiar aşa de simplu.
Reflectă stilul tău de viaţă. Pentru situaţiile când un pacient te va suna disperat, referitor la planul lui de tratament, chiar dacă nu te afli în cabinet, vei putea accesa uşor planul lui şi vei putea discuta detalii. Doar pentru că dROOT este Online. Tot ce ai nevoie este un browser şi acces la internet.
Îmbunătăţeşte dezvoltarea şi eficienţa serviciilor tale. Deoarece aplicaţia de planuri de tratament din software-ul stomatologic dROOT, este atât de uşor de utilizat, vei avea mai mult timp pentru gândirea corectă a celui mai bun plan şi a discuta mai mult cu pacientul. Şi ori de câte ori ai posibilitatea să economiseşti timp, vei economisi şi bani.
Poţi afla mai multe despre programul nostru stomatologic dROOT şi planificările de tratament dacă vei vedea o demonstraţie despre cum funcţionează programul. Unul dintre experţii noştri în software stomatologic vă poate arăta cât de repede poate un medic stomatolog sau echipă de medici a unui cabinetului, crea un pacient, înregistra situaţia lui actuală şi să prezinte unul sau mai multe planuri de tratament.
Pentru a vedea o demonstraţie completă, solicită un Demo Online, completând datele tale pe site-ul www.droot.ro, trimite un e-mail sau sună-ne. Orice variantă vei alege vei vorbi cu cineva care cunoaşte problemele unei administraţii dintr-un cabinet stomatologic şi ştie foarte multe despre un software stomatologic. dROOT este o alternativă cu totul nou şi proiectat cu o tehnologie de ultimă oră.