serverul
A cedat server-ul... din nou? De câte ori te-ai aflat în situaţia în care trebuie să reporneşti calculatorul sau serverul? Toate acestea costă timp şi bani, chiar mai mult, te poate costa integritatea datelor stocate sau sa fie un lucru enervant pentru pacienţii tăi. A nu putea efectua o programare sau a afla o informaţie importantă, atrage neîncredere. Relaţia bună cu pacientul începe cu un serviciu profesional şi prompt, la tot ce are legatură programare, documentare medicală, facturare. dROOT garantează o conexiune stabilă 99,95% din timpul efectiv. Poţi uita de servere care cedează, şi începe o administrare simplă şi eficientă.

update
Te-ai săturat de actualizări și Upgrade-uri? O problemă cu aplicaţiile desktop, este că necesită o instalare manual, o dată pe server, apoi cu o muncă asiduă pe terminalele staţiilor de lucru. Aceste actualizări necesită timp îndelungat şi în general sunt făcute de un specialist în IT plătind servicii nu chiar ieftine. După toate aceste complicații, un program stomatologic Online precum dROOT, este ca o gură de aer proaspăt. Foloseşti întotdeauna ultima versiune, nu trebuie instalat și nu ai nevoie de profesoniști pentru a te ajuta. Dacă ai un calculator şi conexiune la Internet, eşti pregătit să-l foloseşti.

informatic
Cât câștigă informaticianul tău? Întrebarea este retorică. Cu tot respectul, după preţurile serviciilor plătite informaticienilor, aceştia şi-ar permite aproape orice. Şi tu plăteşti lunar o sumă importantă pentru a menţine funcţional sistemul tău informatic. Pentru servere, calculatoare, licenţe, actualizări şi diferite intervenţii. Nu vreau să fac atac la adresa informaticienilor, la experienţa sau caracterul lor, numai la soluţia de software ce necesită un server personal și aplicaţie desktop. Chiar dacă informaticianul tău este drăguţ, simpatic, îl cunoşti de multă vreme şi îşi face treaba bine, îl vei vedea mai rar după ce vei trece pe dROOT. Nu vei mai avea nevoie de "ajutor” cu costuri semnificative, actualizări care necesită goluri în programul tău sau calculatoare şi servere scumpe. Să fim clar înţeleşi, noi nu spunem că trebuie să scapi de expertul tău IT, din contră cere-i să te informeze corect şi să te ajute la schimbarea şi folosirea corectă a sistemului “CLOUD COMPUTING”. Un informatician într-adevăr profesionist, te va ajuta şi îţi va oferii informaţiile necesare pentru a economisi timp şi bani pe termen lung. Dacă ai unul, solicită-i ajutorul, dacă doreşti unul, iţi putem recomanda. Pentru mai multe informaţii sună-ne, suntem bucuroşi dacă te putem ajuta.

expert
Nu poți fi expert în toate... Când specialistul IT spune că este “simplu” el vorbeşte din punctul lui de vedere. Ceea ce pare simplu pentru el, este probabil complicat pentru tine. După ani de muncă, dezvoltare şi testare în domeniu, noi am înţelegem pe deplin ce înseamnă simplu. Credem că “este simplu doar ce este esenţial şi simplu și pentru tine!”. Un program stomatologic nu trebuie judecat după cât de multe butoane sclipitoare are, ci după cât de multe lucruri poţi face cu atât de puţine butoane.

Citește mai mult despre:

pc
PC, MAC, Android sau iPHONE: Rezultatul bătăliei nu ne interesează. Nu contează ce sistem foloseşti. dROOT agreează toate platformele la fel, fără diferenţe, (chiar şi în acelaşi cabinet). Software-ul nostru de management stomatologic se bazează pe conexiune la Internet şi un browser (Mozilla Firefox, Internet Explorer). Pentru această tehnologie adoptată, dROOT este o noutate ingenioasă, net superioară programelor existente, iar celor obişnuiţi cu echipamente mobile le oferim libertatea de a descărca aplicația mobilă și s-l folosească din orice loc şi orice moment.

stoma
Cabinet nou. Un început nou. Deschiderea unui cabinet nou, începerea unei afaceri, ar trebui să fie plină de bucurii. Fii deschis să experimentezi şi profită de oportunitate, fă-o ca o “curăţenie de primăvară”. Pune de-o parte lucrurile vechi şi folosite, pentru a începe o nouă etapă. Este un moment bun de a privi spre dROOT, şi de a calcula cum poţi economisi timp şi bani. Fără servere scumpe, calculatoare mari şi grele și cu service IT redus. Sună la unul din specialiştii noştri să vedem dacă găsim soluţia perfectă pentru noul tău cabinet.

soft
Cabinetul tău s-a dezvoltat, software-ul tău nu! Cunoşti senzaţia, când copilul tău are o creştere atât de rapidă încât se observă cu ochiul liber, că pantalonii se scurtează şi nu i se mai potrivesc?! Când acelaşi lucru se petrece şi cu cabinetul tău, rezultatul este o productivitate scăzută, un personal nemulţumit şi pacienţi frustraţi. Un program stomatologic ar trebui să fie flexibil la aşteptările tale, reflectând stilul tău de viaţă. dROOT va aduce un zâmbet nou în afacerea ta!

security
Siguranță! Noi ne ocupăm şi garantăm siguranţă, securitate şi backup, tu rămâi concentrat doar la pacienţi şi activitatea din cabinet. La fel vei putea face economii, datorită faptului că această soluţie nu necesită calculatoare scumpe, servere şi service.