dROOT oferă un set de funcții pentru încărcarea și manipularea imaginilor dentare

Folosește-te de puterea vizuală!
dROOT a livrat ultima felie din puzzleul administraţiei stomatologice: imagistica Online. Acum capturează imaginile de la aproape orice senzor sau cameră digitală, direct din Cloud! Mutarea administraţiei în Cloud, asigură o serie de avantaje pe care aplicaţiile clasice desktop nu au fost capabile să le ofere niciodată
page-droot-imagistica

Întotdeauna actual şi cel mai bun

  • Întotdeauna actual şi cel mai bun. În momentul în care te conectezi la program, vei primi ultima variantă existentă cu cele mai recente caracteristici. Nu ai bătaie de cap cu upgrade-uri.
  • Este întotdeauna disponibil. “A căzut serverul” nu mai poate fi niciodată o scuză. dROOT garantează funcţionalitate 99,95% din timpul efectiv, lipsa reprezintă repornirea clasică a sistemului, o dată pe lună.
  • Nu există probleme de backup şi salvări de siguranţă. Imaginile sunt salvate la fiecare oră a zilei, iar spaţiul de stocare rămâne problema noastră, nu a ta!
  • Fără licenţe scumpe. Nu va trebui să plăteşti sume exorbitante pe licenţe, ci doar abonamente lunare într-o valoare, chiar modestă.
  • Posibilitate de a lucra oricând şi de oriunde. Fie că eşti acasă sau la cabinet, vei avea întotdeauna acces la imaginile ataşate pacientului.
  • Nu necesită instalare. Dacă ai dROOT nu trebuie să instalezi şi să configurezi programe. Pornirea este atât de simplă de parcă ai face o înregistrare clasică.

Construit pentru aproape orice fel de radiologie sau cameră.

Scopul nostru cu dROOT, este de a devenii platforma universală pentru orice fel de radiologie, senzor sau cameră. De asemenea poţi importa, orice tip de imagine digitală. Imagistica din dROOT oferă cabinetului stomatologic un nou nivel de simplitate, flexibilitate şi eficienţă. +40 365 441 611 sună pentru a afla despre compatibilitatea aparaturii din cabinetul tău stomatologic. Dacă ai un sistem clasic, uzual, aflat pe piaţa din România, credem că acesta va funcţiona fără probleme.
Pentru a vedea o demonstraţie completă, solicită un Demo Online, completând datele tale pe siteul www.droot.ro, trimite un email sau sună-ne. Orice variantă vei alege vei vorbi cu cineva care cunoaşte problemele de stocare a imaginilor de radiologie şi cunoaşte aproape tot ceea ce înseamnă un software stomatologic. dROOT este o alternativă cu totul nouă şi proiectat cu o tehnologie de ultimă oră.