Alternativa care a lipsit pentru administrarea stomatologică, este acum aici, un program stomatologic Online


Programele stomatologice Online sunt bazate pe tehnologia Internetului, permit un stil de viaţă mai simplu şi o conectivitate mult mai eficientă. Pe motivul că au un avantaj tehnologic, devin mai eficiente și te pun într-o poziţie de control.
Până astăzi, industria de software stomatologic, din diferite motive a rămas în urmă faţă de alte domenii și nu a oferit prea multe opțiuni. Însă tehnologiile bazate pe aplicaţii web, au luat poziţiile de lider în toate segmentele comerciale, industrie, magazine, banking, precum și în sănătate.
Încearcă dROOT gratuit!
Solicită o PREZENTARE și activează programul tău personal dROOT, gratuit timp de 7 zile pentru a te convingi!

10 motive pentru un software stomatologic Online


1. ÎNTOTDEAUNA ACTUALIZATĂ

dROOT se actualizează pe timp de noapte, fără a perturba activitatea zilnică din cabinet, fără a deranja pacienții sau personalul cabinetului. Te trezeşti, te înregistrezi şi ai versiunea cea nouă. Nu mai trebuie să apelezi la informaticieni super-ocupaţi, pentru a avea o versiune actualizată, noi iți oferim întotdeauna un program la zi. Pentru acesta nu plăteşti în plus; este un serviciu gratuit oferit de noi.

2. ÎNTOTDEAUNA DISPONIBIL

“- Nu merge calculatorul.” “- A cedat serverul”, nu mai poate fi o scuză. Aceste fraze aproape că au devenit răspuns automat în cazul când apare o problemă informatică. dROOT funcționează 99,95% din timpul efectiv. Pentru a putea respecta această promisiune, oferim cel mai robust şi sigur hosting din industria informaticii. Literalmente, dacă dROOT nostru este distrus fizic, tu nu vei afla de nimic (doar dacă urmărești știrile), pentru că un alt server rezerva preia sarcinile și continua să funcționeze instant în parametrii normali, fără a pierde nici măcar un byte.

3. FĂRĂ SALVĂRI DE SIGURANȚĂ

“Nu spunem că nu trebuie să le faci – ai nevoie de ele; numai că în termenii clasici ai şansă de 50% să dai greş, în plus este complicat să le faci zilnic. dROOT face salvările de siguranță din 4 în 4 ore și o arhivare generală zilnică, toate acestea în norma de Home Banking. Deci, poţi lucra sau avea o vacanță liniştită, noi ştim că aceste date sunt esenţialul afacerii tale și este mult mai sigur când ele sunt stocate într-un mod profesional. Tu trebuie să ai grijă doar de meseria ta, de siguranţa datelor ne ocupăm noi.

4. FĂRĂ SERVERE ŞI SPAŢIU DE DEPOZITARE

“ Cu dROOT nu trebuie să cumperi, să întreţii și să actualizezi calculatoare scumpe cu carcase mari, pe care trebuie să le ascunzi într-o cameră separată sau sub masa recepției. Nu ai nevoie de Hard disk-uri scumpe de diferite capacități sau să te gândești la diferite modalităţi de a stoca datele. Dacă ai un acces la Internet ai acces la sistemul tău personal dROOT și la datele stocate – fără servere şi alte minuni!

5. FĂRĂ COMISIOAN PE LICENȚĂ

“ Plăteşti lunar, și doar dacă-l foloseşti. Nu vei primi facturi cu sume exorbitante, facturi de service sau actualizări pentru noile versiuni. Economisirea enormă însă ştii unde este? Contactează unul din specialiştii noştri în domeniul reinvestiţilor şi acesta îţi va explica ce înseamnă cheltuielile pe sistemele clasice şi întreţinerea acestora. Suntem convinși că vei realiza diferenţa.

6. ECONOMISEŞTE BANI / CÂŞTIGĂ BANI

“ Costurile unui program clasic, aplicaţie desktop, sunt ca un aisberg. Majoritatea se află sub nivelul apei, sub nivelul transparenţei.” Acesta înseamnă, că deocamdată nu știi, dar la un moment dat vei plăti pentru ele. De ex.: suport telefonic, mentenanţă software, schimbare hardware, timpul când se fac actualizările, timpul când se face salvarea de siguranță, sunt doar câteva costuri ascunse ale unui sistem clasic. Cu dROOT toate acestea sunt transparente, le cunoști în momentul în care ai decis să folosești programul - Mult mai eficient şi mult mai ieftin!

7. FĂRĂ DISPOZITIVE COMPLICATE

“ Durerea de cap apare atunci, când fiecare calculator trebuie instalat, configurat şi actualizat pentru ca programul tău vechi să funcționeze. Aceste probleme dispar dacă ai tehnologia dROOT, pentru că ai nevoie doar de o simplă conexiune la Internet. Majoritatea cabinetelor nu îşi permit ca angajat un specialist în IT – şi să fim serioşi, nici nu au nevoie. Precizez, nu facem atac la adresa informaticienilor – mai mult de atât, recomandăm să consulți unul, pentru a te informa și a te ajuta la trecerea de la un sistem învechit la tehnologia Online. Cu dROOT, sistemele complicate şi întreţinerea acestora, devin istorie.

8. ORICÂND ȘI DE ORIUNDE

“ dROOT, nu necesită alte programe anexe sau accesorii scumpe, pentru că este un program complex și în același timp unul simplu. Ai nevoie doar de acces la Internet și calculatorul tău din dotare. De exemplu, pentru a programa un pacient sau a vedea programările realizate de recepție, te poți folosi și de telefonul tău din buzunar sau de calculatorul de acasă. Toate modificările făcute de personalul cabinetului, se actualizează instant și sunt disponibile pentru tine, oriunde te-ai afla.

9. SUPORT TEHNIC PE CARE TE POȚI BAZA

“ Suportul tehnic al dROOT este inclus în oferta noastră. Noi ne dăm silinţa de a face mai mult decât TU te aştepţi. Oferim acel ajutor de care ai nevoie. Pe lângă o linie telefonică la dispoziția ta, suntem prezenți Online pentru un trening instant, prezentare webinar, cu detalii pe Blogul nostru sau citii Help-ul programului. Ţelul nostru este să te ajutăm când ai nevoie pentru a avea acces la tot ce înseamnă funcţionare lină.

10. FĂRĂ INSTALARE ȘI CONFIGURARE

“Cât durează să instalezi şi să configurezi un server şi o reţea de calculatoare? Câteva zile ... Este scandalos. Cu dROOT poţi folosi sistemul în minutul în care ai datele de acces. Dacă poţi deschide un browser (Chrome, Mozilla Firefox) şi ai conexiune de Internet, ai acces în programul tău și la informațiile pacienților tăi. Timpul pentru a fi “gata de lucru”, în realitate este “instant”.