dROOT va oferii cabinetului tău o imagine clară asupra rapoartelor folosite în stomatologie.

rapoarte
Noi nu pretindem că oferim cele mai multe rapoarte, în schimb am căutat şi folosit cele mai folosite rapoarte care sunt critice pentru funcţionarea eficientă a unui cabinet. Recunoaștem că unele cabinete au nevoi unice, dROOT permite personalizarea rapoartelor fiecărui cabinet stomatologic, pentru a se potrivi scopurilor individuale şi salvarea acestor personalizări pentru o utilizare viitoare..
Accesul rapid la rapoartele dorite te vor ajuta să fi informat despre ceea ce doreşti să vezi. La fiecare raport vei avea patru opţiuni:.

Descărcarea informaţiei. Unele cabinete stomatologice doresc exportul de date şi apoi importul într-un alt program. dROOT informaţiei. dROOT permite descărcarea datelor într-o formă tabelară.
Imprimare. Desigur, la un moment dat doreşti să imprimi documentul selectat, în schimb noi am mers mai departe, dROOT permite conversia într-un fişier PDF, deci vei avea posibilitatea de a-l trimite prin e-mail, adăugând un nivel mai mare de convenienţă.
E-mail. După ce ai creat raportul dorit, vei putea trimite un mesaj sau o scrisoare pacientului vizat.
Salvare. Niciodată nu trebuie să creezi acelaşi raport de două ori! Dacă ai investit timp în a crea unul, ai posibilitatea să regăseşti rapid acel raport în orice moment şi din orice locaţie. Deoarece dROOT este o aplicaţie Online, tot ce ai nevoie este o conexiune la INTERNET.

Mai mult de atât, poţi ajusta modul de prezentare a fiecărui raport în forma în care doreşti să prezinţi datele. Poţi repoziţiona o coloană cu un simplu clic, poţi adăuga filtre. Pe măsura ce adaugi sau elimini aceste filtre, raportul se actualizează automat.
Citește mai mult despre:

Iată aici o lista cu principale rapoartele din programul stomatologic, dROOT.


Rapoarte pacient. dROOT oferă zilnic o imagine clară despre cabinet, pentru a ajuta medicul să îşi cunoască bine pacienţii, pentru a vizualiza sau imprima o colecţie de rapoarte, cum ar fi informaţii demografice şi alerte medicale.
Rapoarte de programare simple. Poţi crea şi vizualiza un raport referitor la programări pentru a vedea orice informaţie a pacientului, intervenţiile, tratamentele sau statusul acestora.
Rapoarte de asigurare. Managementul asigurărilor este o sarcină descurajantă pentru orice cabinet stomatologic. dROOT oferă o modalitate sigură de a păstra o ordine în aceste rapoarte.
Rapoarte clinice. Cabinetul tău va beneficia de posibilitatea de a identifica şi gestiona planuri de tratament şi fişe clinice, toate extrase într-un raport care va stimula finalizarea tuturor situaţiilor neterminate.
Rapoarte financiare exacte. Programul nostru oferă rapoarte financiare esenţiale pentru buna funcţionarea a cabinetului. Asta înseamnă că ceea ce se vede pe raport reprezintă starea financiară în timp real al cabinetului.
Rapoarte pentru control periodic. Este un element critic pentru succesul oricărui cabinet stomatologic. Datorită dROOT, vei avea un instrument în plus care va oferii un raport pentru a menţine activitatea ta proaspătă şi oferă o şansă în plus pentru succes.

Diverse rapoarte. În plus vei mai găsi o colecţie de rapoarte diverse care ajuta să gestionezi cabinetul tău. Contactează pe cineva din echipa noastră, expert în software stomatologic, pentru mai multe informații.

Rapoartele dROOT pot fi caracterizate în trei cuvinte simple:

Simplitate. Nu trebuie să fi un savant pentru a învăţa să folosești programul nostru stomatologic și rapoartele. Mergând mai departe te putem ajuta să-ți construiești un raport mult simplificat și eficient pentru situația ta.
Flexibilitate. Când vei avea posibilitatea de a accesa rapoartele tale Online în orice moment și din orice locație, aceasta va fi o reflexie a stilului și modului tău de viață. Care ar putea fi soluția mai bună? Pentru moment nu credem că există....
Eficienţă. Rapoartele noastre sunt atât de eficiente pe cât de simple, acești doi termeni merg mâna în mâna. Cu cât este mai ușor și simplu cu atât mai mult timp vei economisi.
Fiecare cabinet stomatologic va dori să vadă cum pot aceste rapoarte simplifica administraţia. Cel mai bun mod de a obține aceste cunoștințe este de a vedea o demonstrație a modulului și de a crea un raport. Unul din colegii noștrii, experț în software stomatologic, poate arăta atât medicului administrator cât și membrilor cabinetului, fiecare caracteristică ce oferă aceste rapoarte.