dROOT oferă un set de funcții pentru încărcarea și manipularea imaginilor dentare

Pentru un cabinet stomatologic, din perspectiva unei afaceri, există trei sarcini-cheie, pe care medicul-administrator şi personalul acestuia trebuie să le evidenţieze pentru a păstra afacerea profitabilă. Prima este partea financiară, (cheltuieli, încasări, facturi, restanţe, etc.), celelalte două sunt legate de programare (ReCall) şi Management. Partea financiară este esenţială pentru fiecare medic-administrator stomatolog, nu numai că ea este condiţia de bază a unei funcţionări legale, dar respectă şi viabilitatea unei afaceri cum este un cabinet stomatologic. Iată câteva idei pe care le afirmăm legat despre modulul financiar dROOT.
Fiecare manager de cabinet stomatologic, contabil sau personal care se ocupă şi cu partea financiară va dorii să vadă cum se lucrează în dROOT. Cel mai bun mod de a experimenta şi încerca acest lucru, este să vadă o demonstraţie. Unul dintre colegii noştri, expert în programe stomatologice, poate să-ţi prezinte exact cea ce doreşti să ştii, fie că este vorba de modulul financiar sau generalităţi despre dROOT.
page-droot-financiar
Rapoartele efective. Rapoartele despre facturi şi chitanţe, sunt uşor de înţeles şi au un suport de programare “inteligent” care vă oferă forma legală necesară pentru contabilitate. dROOT pune la dispoziţia medicului numai suprafaţa de lucru care este strict necesar pentru o situaţie financiară clară , încearcă să evite confuziile şi soluţiile complicate, atât de des întâlnite în alte programe. Vei găsii detalii clare şi concise, uşor de accesat şi echilibrat, cu instrucţiuni la îndemâna tuturor.
Uşor de învăţat. Toţi ştim că contabilitatea şi finanţele solicită declaraţii exacte şi corecte, la intervale bine definite. dROOT a adoptat o abordare clară, curată a modului de facturare care este aproape unic, vei fi surprins de simplitatea şi uşurinţa cu care se poate folosi acesta. Abordarea noastră simplă se bazează pe o notă de plată, constituită din intervenţiile medicale de pe suprafaţa de lucru şi realizarea facturilor pe baza acesteia. dROOT oferă documentaţia financiară către contabilitate într-un mod atât de exact încât de multe ori aceştia rămân surprinşi...
Rapoarte şi declaraţii scoase la imprimantă. Declaraţiile şi rapoartele fiscale ale unui cabinet stomatologic sunt o reflecţie a brandului pe care îl reprezintă. Pacienţii vor crea o impresie rapidă atunci când vor fii înştiinţaţi, profesional, prin email sau poştă, despre situaţia lor financiară faţă de cabinet. dROOT permite medicului stomatolog să scoată la imprimantă orice factură, declaraţie sau raport financiar, document ce va conţine toate datele necesare împreună cu logo-ul firmei.
Plăţi şi încasări fără efort. Mesajele sms sau email-urile de înştiinţare despre efectuarea unei plăţi, îţi pot da peste cap programul planificat pe ziua respectivă. Modulul financiar al programului de administrare dROOT, ajută medicul dentist să uşureze sarcinile de plată şi a posta toate plăţile şi încasările în conturile corecte, fără vreun efort prea mare. În rapoartele şi declaraţiile către contabilitate sau finanţe, se vor reflecta clar situaţiile financiare, lucru ce va elimina acţiuni de verificare din partea acestora.
Ajustări super rapide. Viaţa de contabil sau la finanţe nu este una simplă, chiar dacă noi credem asta, o ajustare a legislaţiei, sau modificări privind modul de administrare se face instant şi pentru o varietate de motive, bine justificate sau nu, din punctul lor de vedere. Contul unui pacient sau a unui partener este uşor identificat si verificat de un agent fiscal, la fel cum modificarea si limitarea lui. Modulul financiar dROOT, oferă flexibilitatea necesară de a ţine pasul cu ritmul dictat de legislaţiile in vigoare, toate datele de facturare vă sunt oferite într-o singură fereastră, setarea acestora durează doar câteva secunde şi automat ai ajuns să oferi rezultatele cerute.

Modulul financiar al programului nostru poate fi rezumat în trei fraze simple:

Uşor de învăţat. Caracteristic dROOT , atât utilizatorii programului, cât şi contabilii se vor bucura de simplitatea şi claritatea situaţiilor financiare oferite de program. Funcţiile adoptate în acest modul pot fi stăpânite rapid, indiferent dacă dorim o analiză financiară sau o simplă facturare.
Uşor de accesat. Este lucru comun pentru un medic stomatolog să primească telefoane după programul de lucru, de la pacienţi sau parteneri care să se intereseze de situaţia plăţilor. Cu dROOT, poţi accesa instant baza de date a oricărui pacient şi vizualiza situaţia financiară de pe orice calculator sau device mobil, indiferent de locul în care te afli. Tot ce ai nevoie este o conexiune la Internet. Deoarece dROOT este Online!
Uşor de completat. Am dezvoltat dROOT pentru cabinete stomatologice, având un singur scop în mintea noastră: Eficienţă! Cu cât mai repede poate un contabil sau personal de la finanţe primi un rezultat financiar sau cu cât mai repede poate un utilizator introduce date în program, cu atât mai mult timp vei avea la dispoziţie. Iar când economiseşti timp economiseşti bani, şi oferi un serviciu mai bun pacienţilor tăi!
Fiecare manager de cabinet stomatologic, contabil sau personal care se ocupă şi cu partea financiară va dorii să vadă cum se lucrează în dROOT. Cel mai bun mod de a experimenta şi încerca acest lucru, este să vadă o demonstraţie. Unul dintre colegii noştri, expert în programe stomatologice, poate să-ţi prezinte exact cea ce doreşti să ştii, fie că este vorba de modulul financiar sau generalităţi despre dROOT.