Modulul de educare pacienţi este parte integrată în versiunea standard a software-ului stomatologic dROOT. Nu vei primi o soluţie care şchioapătă sau o bibliotecă cu prea multe filme alese fără scop, cum se face în cazul mai multor programe stomatologice, mai degrabă vei avea un acces liber în lumea filmelor educaţionale stomatologice, într-o varietate atât de mare încât va acoperii toate explicaţiile posibile pentru pacienţi tăi.
  • Va creşte numărul de acceptare a ofertelor de tratament. Poţi creşte veniturile cabinetului tău prin faptul că ofertele tale de tratament sunt acceptate de pacienţi, în urma informării corecte cu videoclipurile de educare pacienţi. Cei mai mulţi medici realizează faptul că investiţiile în astfel de documentaţii educaţionale se justifică rapid.
  • Îmbunătăţeşte eficienţa cabinetului tău. Clipurile educaţionale stomatologice pentru pacienţi, pot reduce cu până la 5 minute la fiecare pacient din timpul de explicare . Pe parcursul unui an, acesta poate atinge sute de ore. Ai putea folosii acest timp pentru alte lucruri mai folositoare, de ex. o verificare rapidă a igienei orale, a programa eficient pacienţi, etc.
  • Îmbunătăţirea relaţiei medic - pacient. Pacienţii cu cât înţeleg mai bine procesul unui tratament cu atât au o încredere mai mare în medicul lor. Încrederea este câştigată prin filmuleţele educaţionale şi comunicare care este furnizat de dROOT.
educare

Uite aici câteva opinii a unor medici, referitor la modulul de educare pacienţi , din dROOT:

Opiniile
"Cel mai bun -... nu-mi aduc aminte nimic de ce să mă plâng."
"Oauu! … sunt grafice mişto!"
"Un pacient mi-a zis .. - Toţi medicii ar trebui să aibă aşa ceva! - Mulţumesc."
Când decizi să achiziţionezi sau să schimbi vechiul program pe un dOOT, vei avea acces instantaneu la o ofertă largă de filme dentare educaţionale, care vor acoperii cele mai importante categorii de care vei avea nevoie. Dacă ştii că administrarea timpului tău este esenţial, atunci şti că şi minutele scurte pot însemna mult. Dacă vrei să explici procedura simplă de a pune o coroană, nu va mai trebui să pierzi prea mult timp explicând sau căutând filmuleţul corect, dROOT a organizat în categorii toate animaţiile necesare şi le pune la dispoziţie în doar câteva secunde varianta cea mai bună. Ce ar putea fi mai uşor?
Fiecare filmuleţ este construit pentru educarea pacientului, pe deplin animat şi cu o naraţiune de înţeles. Vă atenţionăm că naraţiunea nu este întotdeauna sterilă, sa păstrat dreptul de a introduce ocazional o urmă uşoară de umor, lucru ce va relaxa pacienţii tăi şi vor viziona cu plăcere toate documentarele oferite de tine. Modulul nostru de educare pacienţi, este perfect pentru tipul de medic care preferă să lucreze cu un pacient, în timp ce altul se documentează prin vizionarea unei filmuleţ scurt. De asemenea funcţionează perfect şi pentru medicii care au obiceiul de a întrerupe o prezentare video pentru a adăuga comentarii sau a împărtăşii din experienţa proprie.
dOOT a căutat să ofere categoria de informaţii pentru educarea pacienţilor care au fost făcute cu mentalitatea unor medicilor stomatologi ca şi tine. Vei găsi reprezentări anatomice corecte - a fi anatomic corect, este cel mai atractiv lucru ce ne putem dori. Conform părerilor unor medici, clipurile noastre educative sunt cele mai bune de acest gen, funcţionează ca un tot întreg cu dOOT şi este uşor de folosit. Desigur, avem tendinţa să fim de acord cu ei.
Noi credem că educaţia pacienţilor ar trebui să fie parte integrată a softwareului stomatologic, mai ales în situaţiile când este vorba de planuri de tratament. dOOT îţi permite să creezi planuri multiple sau diferite cazuri şi să le prezinţi pacienţilor. De neevitat pacientul poate avea întrebări referitor la planul de tratament sau cazul prezentat, fiind capabil de a accesa rapid videoclipul dorit, va fi convenabil atât pentru medic cât şi pacient. dOOT iţi asigură o imagine profesională şi îţi netezeşte drumul pentru aţi face treaba.

Ca rezumat, ar trebui să amintim trei lucruri importante despre soluţia dROOT şi educaţia pacienţilor:

  • Simplu de utilizat: Noi credem, că educarea pacienţilor cu cât este mai concis şi mai pe înţeles cu atât este mai bun! Scopul nostru final este să educăm pacienţii tăi asupra a ce şi cum trebuie făcut, orice alt lucru în plus este nefolositor. Filozofia noastră a construit un mod de lucru simplu: - alege clipul cu care vrei să transmiţi informaţia pacientului şi dROOT va face educarea necesară.
  • Reflectă stilul tău de viaţă: Dacă îţi trăieşti viaţa de zi cu zi cu deprinderile Online, de ce nu ai putea administra cabinetul tău la fel, cu informarea pacienţilor de pe Internet?! Software-ul stomatologic dROOT este o reflecţie a modului tău în care doreşti să utilizezi tehnologia în cabinetul tău stomatologic.
  • Îmbunătăţeşte linia de front: Atunci când economia este prea aspră cu pacienţii tăi, aceştia sunt tentaţi să aleagă un tratament provizoriu şi ieftin, chiar dacă tu eşti convins că nu ar trebui. Modulul educaţional dROOT te va ajuta să prezinţi cazul pe înţelesul tuturor lucru ce va duce la înmulţirea cazurilor de accept, ce va da un impuls în plus productivităţii.