Toţi înţelegem pe deplin, că nimic nu poate fi mai frustrant în activitatea unui cabinet stomatologic, decât problemele legate de creanţe cu firmele de asigurări, referitor la tratamente stomatologice. În cazul clinicilor sau cabinetelor mari, gestionarea corectă a creanţelor de asigurare stomatologică, poate fi un efort egal cu activitatea unei persoane cu normă întreagă și permanent o bătaie de cap pentru cabinetele mici. Când am construit structura de bază a programului nostru, am implementat funcţii, care să gestioneze situaţiile cu procesele de asigurare și am întocmit o listă cu “minimul necesar de făcut” pentru un cabinet stomatologic. .
asigurare
Introducere de date complete, fără erori. Modulul financiar din dROOT, te conduce pas cu pas prin procesul de completare a datelor, până la stadiul final de întocmire corectă a procedeelor de asigurare. Programul îţi solicită informaţii cheie, astfel procedeul de facturare și asigurare, nu este întârziat din cauza lipsei de informaţii și vor fi rambursate cu atât mai rapid ca plată, pentru serviciile tale. Ce este de remarcat în dROOT, este rapiditatea cu care pot fi introduse informaţiile necesare pentru un plan stomatologic cu asigurare.
Asigurare primară, secundară, terţiară sau chiar mai mult. Atunci când pacienţi tăi plătesc pentru asigurator, ei se aşteaptă ca beneficiile lor de pe urma acestora să fie maximă. dROOT urmăreşte creanţele, seriile de tratament, facturile emise și încasările, chiar și în cazul mai multor firme de asigurare, pentru fiecare pacient în parte. Un lucru de remarcat din partea unui program de administrare!
Organizare simplă drag-and-drop. Ori de câte ori când o sarcină poate fi realizată mai rapid, cum ar fi ordonarea simplă a lucrurilor, este o oportunitate de care ar trebuii să ne folosim. Atribuirea, modificarea sau eliminarea rapidă a unui plan de tratament stomatologic asigurat, este una dintre aceste posibilități. Aceste situații trebuie văzute și testate pentru a aprecia pe deplin, pentru că ceea ce spunem noi aici nu va înlocui procedura legala de facturare și asigurare. Oricare manager al unui cabinet stomatologic, care este pus în situaţia de administrare a facturilor și a sistemului de asigurare, se va bucura de modul simplu cu care dROOT rezolvă aceste probleme.
Ca rezumat, există trei lucruri importante pe care trebuie să scoatem în evidentă despre modulul financiar, referitor la asigurările medicale din programul stomatologic dROOT:

Citește mai mult despre:

Simplu de folosit. Suntem încrezători, că atunci când vei vedea cât de usor se poate gestiona situaţiile financiare, ce tin de asigurare, vei dorii și tu să ai un dROOT. Cum altfel am putea să explicăm?! : - Este uşor, simplu și util! Pentru a te lăsa convins, sună astăzi pentru a vedea o demonstraţie cu acest modul.
Reflectă stilul tău de viață. Plăteşti cu cardul, faci rezervare ptr. o vacanță on-line sau chiar garanţia pensiei tale depinde de sisteme online?! La fel este și software-ul de administrare a cabinetelor stomatologice, va deveni o reflexie a stilului tău de viață, în care dai dovadă că utilizezi tehnologia existentă la îndemână, atât în viata personală cât și în cea profesională. Acum ai posibilitatea de a gestiona online activitatea cabinetului tău, inclusiv procedurile plictisitoare ale facturări și al sistemului de asigurare.
Economiseşti timp și bani. Cu software-ul nostru, poţi realiza situaţia financiară si procesul migălos al asigurărilor, foarte rapid, ceea ce creste eficiența în cabinet. Când creste eficiența, economiseşti timp, iar cu mai mult timp la dispoziţie, vei creste nivelul serviciilor tale. Un lucru logic! Nu?
Poţi afla mai multe despre modul în care programul de administrare dROOT, simplifică procedeul de facturare și asigurare, dacă vei vedea o demonstraţie. Unul din experţii noştri în software stomatologic, îţi poate prezenta aceste funcţii ale programului și chiar mai mult de atât.
Procedeul de facturare și asigurare poate fi plictisitor pentru un medic stomatolog, din fericire dROOT este aici și te poate ajuta cu aceste probleme.