Comunicarea între medicul stomatolog şi pacient poate fi un lucru minunat.

Medici de succes evidenţiază necesitatea şi beneficiile unei bune comunicări medic–pacient. Când vine vorba de un astfel de sistem, dintre toate soluţiile oferite, un medic stomatolog va căuta următoarele caracteristici esenţiale:
Mesaj către pacient: Atunci când unele sarcini sunt finalizate în cabinetul stomatologic, medicul ar putea dorii să informeze pacientul despre acest lucru. De exemplu, atunci când se modifică o programare existentă, dROOT poate trimite instant un mesaj (SMS) sau un email către pacient. De asemenea aceste mesaje pot fi trimise către oricare pacient în orice moment cu subiectul dorit, doar prin intermediul programului care se va folosi de datele de identificare. În plus , cabinetul poate emite şi trimite o factură, notă de plată sau plan de tratament, doar printr-un click rapid. Păstrarea la curent a pacienţilor cu informaţiile relevante a cabinetului, va stabili un nivel ridicat de încredere a pacienţilor în medicul lor dentist.
dROOT comunicare si marketing
Programare flexibilă: Cabinetul tău poate exclude golurile în programare doar cu un sistem de comunicare medicpacient eficient. Soluţia noastră de comunicare oferă posibilitatea pacientului de a revizui modificările apărute şi de a confirma actualitatea acestora. În cazul în care pacienţii au nevoie de modificări neaşteptate, sistemul este la fel de flexibil şi viceversa, modificările făcânduse aproape automat în funcţie de disponibilitate. În cazul în care un pacient primeşte un SMS sau email de confirmare despre actualitatea programării, acesta în loc de confirmare poate chiar modifica sau cere o altă dată mai oportună în funcţie de disponibilitatea medicului şi programul cabinetului. Desigur pacientul nu are control asupra suprafeţei de programare, tu trebuie să fi cel care decide dreptul de acces şi vizualizare.
Capacităţi de comunicare în masă: Trimiterea de scrisori informative, oferte sau mesaje speciale pacienţilor, poate fi un elementcheie în viabilitatea fiecărui cabinet stomatologic. Modulul de comunicare şi marketing al programului stomatologic dROOT, permite construirea de liste de pacienţii conform criteriilor de selecţie în doar câteva secunde, oferind o serie de filtre utile. Când ai realizat lista dorită a pacienţilor, poţi trimite un SMS sau email sau imprima datele pentru o corespondenţă clasică, toate acestea pentru a economisi bani şi timp.
Funcţionalitate simplă pentru compunerea scrisorilor: Toţi dintre noi am experimentat problemele de a crea o scrisoare profesională, personalizată şi oficială, chiar şi cu cele mai cunoscute procesoare de texte. Acest lucru poate fi frustrant. Abordarea dROOT pentru aceste probleme este diferit, pe motivul că a fost conceput a fi foarte simplu. La crearea unei scrisori sau mesaj, trebuie doar să introduci textul, iar datele relevante de contact şi diferitele informaţii (statistici, facturi, rapoarte, etc.) vor fi introduse automat.
A economisii banii: Dacă te gândeşti la comunicare şi marketing, primul pas este să achiziţionezi diferite procesoare de texte la fiecare punct de lucru sau scaun?! Cu dROOT nu mai trebuie să faci această investiţie, îţi poţi lăsa banii la bancă. Sistemul nostru de comunicare şi marketing are un editor de text incorporat care te ajută să creezi scrisori cu aspect profesional. Poţi insera logoul cabinetului, folosi diferite caractere şi personaliza în funcţie de stilul tău. Toate acestea pentru a avea o comunicare medicpacient eficient.
A economisi bani pe design şi hârtie: Un antet cu fantezie şi design poate fi un lucru costisitor. Folosind modulul de comunicare din dROOT, poţi plasa logoul cabinetului în antet, scoate la imprimantă sau pur şi simplu trimite direct prin email la pacienţii tăi.
A economisii timp: Modulul nostru de comunicare permite arhivarea diferitelor texte tipizate. La un moment sar putea să deţii mai multe mesaje tip, care pot fi uşor folosite ori de câte ori acestea sunt necesare. Ca rezultat vei economisii timpul preţios cu compunerea.

Pentru a rezuma, există trei lucruri importante, pe care fiecare medic stomatolog trebuie să-şi amintească despre comunicarea medic-pacient al programului stomatologic dROOT:

  • Simplu de utilizat: Desigur orice alt program stomatologic poate avea încorporat diferite caracteristici de comunicare. Noi credem că diferenţa mare între soluţia noastră şi a altora, este simplitatea care nu este în detrimentul funcţionalităţii. Lucru concret este faptul că, dROOT deţine caracteristici unice pe care alţii nu o au. Sistemul nostru fiind o soluţie Online, acesta ne permite să facem unele lucruri mult mai uşor si eficient decât alţii. Cool! ;)
  • Reflectă stilul tău de viaţă: Modulul de comunicare şi marketing din dROOT este o reflectare a stilului tău de viaţă şi a modului în care te foloseşti de tehnologie, atât în viaţa ta de zi cu zi, cât şi în cea profesională. Programul nostru fiind Online, poţi profita din plin de confortul oferit şi flexibilitatea webului. Deţii un card electronic, faci rezervări şi cumpărături Online, pentru simplul motiv, că este mai uşor şi rapid. Acum poţi administra şi cabinetului tău cu aceeaşi uşurinţă, folosind comunicarea şi marketingul oferit de programul stomatologic dROOT.
  • Economiseşte timp şi bani: Dintre toate clişeele din lume, economisirea de timp şi bani este cea mai provocatoare. Clişeu sau nu, rezultatul este acelaşi: Când utilizezi modulul de comunicare şi marketing al programului stomatologic dROOT, tu ca medic şi personalul cabinetului economiseşti bani şi timp. Cum altfel se poate descrie? Sună pentru a vedea o demonstraţie a sistemului nostru de comunicare şi marketing, pentru a înţelege cu adevărat valoarea acestei soluţii.