Cu dROOT programarea pacienţilor se realizează rapid economisind timpul tău prețios

Cabinetul tău stomatologic este conceput și organizat în jurul valorii și atenţiei cu care trebuie tratat și programat pacientul, deci suprafaţa de programare care va gestiona această activitate de bază, merită o atenţie deosebită. Când un medic sau personalul unui cabinet caută soluţii de software pentru programări, acestea vor fi găsite la dROOT.
dROOT programarea pacienţilor
Personalizează suprafaţa de programare cu următoarele opţiuni:
  • Realizează sau modifică orice tip de programare cu o funcţionalitate simplă cum este metoda “drag and drop”.
  • Blochează sau rezervă o anumită dată ... pentru orice motiv.
  • Creează vizibilitate pentru o anumită data pentru diferiţi furnizori sau persoane.
  • Mutarea înainte sau înapoi a diferitelor programări, doar cu un singur clic.
  • Mai multe opţiuni ce se pot ataşa de aceasta suprafaţa, țin de opţiuni extra, contactează personalul nostru pentru a discuta despre posibilitatea acestora.
Ușor de înţeles
Un cabinet stomatologic doreşte o organizare simplă, afişare vizuală clară si plăcută a programărilor, exact ceea ce oferă dROOT. Vei fi surprins de ordinea și organizarea clară a programărilor. Poţi găsi uşor un pacient programat sau locul liber de a programa, nu te pierzi în meniuri și butoane cu diferite funcţii necunoscute. Vei vedea numai informaţiile pe care le cauţi.
Simplu de utilizat
Cu un pacient la telefon, doi - trei la recepţie, toţi dorind să afle informaţii despre programările lor, dROOT te ajută să găseşti rapid o programare recentă sau un loc liber, informaţii care ar trebui să mulţumească pe toată lumea. Vei fi uimit cât de simplu și intuitiv poate fi această suprafaţă. Timpul de învăţare și acomodare este scurt, în special când poţi economisi timp și bani.
Unelte de programare eficiente
Pentru că programarea din dROOT pare să fie foarte uşoară, este pentru că poate fi dotat cu toate caracteristicile pe care le doreşti sau ai nevoie!
Acces convenabil
Nu este neobişnuit pentru un medic stomatolog, să primească un telefon după programul de lucru. dROOT oferă libertatea de a accesa programul său, oricând si de oriunde, fără nici o restricție. Tot ce ai nevoie, este un browser și acces la INTERNET.

Suprafaţa de programare din dROOT oferă trei beneficii vitale cabinetului tău:

Funcţionalitatea simplă, înseamnă timp. Cu cât mai de rapid se poate realiza, schimba, rezerva, sau găsi un loc liber pentru o programare, cu atât mai mult timp vei economisii.
Accesul nelimitat, creste flexibilitatea. Dacă poţi accesa informaţiile dorite despre pacient, în orice moment și de oriunde, numai cu o conexiune la Internet, vei evita apariţia unor informaţii greşite sau o gestionare greşită a situaţiilor apărute neprevăzut.
Simplitatea, sporeşte eficiența. Atunci când o sarcină este realizată uşor, cum ar fi programarea unui pacient, această simplitate înseamnă timp în plus pentru tine și eficiență sporită.
Desigur această scurtă introducere oferă un prim ajutor pentru a înţelege caracteristicile vaste ale acestui software. Cel mai bun mod de a vedea și cunoaşte această funcţie a programului, este de a lua legătura cu noi și solicita o prezentare sau o perioadă de testare. Unul dintre colegii noştri, expert în software stomatologic administrativ și în activitatea stomatologică, îţi poate arăta și demonstra tot ceea ce am vorbit aici.
Pentru a vedea cea mai “tare” suprafaţă de programare, completează cererea pentru un Demo, trimite un e-mail, sau pur și simplu ia telefonul și sună. În oricare dintre aceste situaţi, vei discuta cu cineva care ştie tot despre un software stomatologic și înţelege problemele unei administrații din cabinetele stomatologice. dROOT este un program de ultima generaţie, bazat pe o experienţă acumulată de pe piaţa stomatologică, este Online și este unic.