Programul stomatologic, oferă exact ceea ce ai nevoie ca student la medicina dentară!

  • Evidenţă electronică a pacienţilor şi a fişei de anamneză. Ai o evidenţă electronică la îndemână oriunde şi oricând. Da oriunde şi oricând! dROOT funcţionează în timpul cursului dar şi seara sau în week-end. Practic este accesibil 99.9% din timp dacă ai acces la Internet. Nu contează dacă ai laptop, notebook, telefon mobil, Windows, Mac sau Android sau foloseşti Firefox, Chrome sau un alt browser, poţi utiliza programul! Cu siguranţă vă putem oferii acest produs.
  • Grafică dentară distractivă şi uşoară. SGrafica noastră este rapidă şi mult mai flexibilă, intuitivă, şi mult mai simplă faţă de alte programe asemănătoare.
  • Documentarea lucrărilor. „ca la carte” Poţi fi un perfecţionist, la introducerea şi documentarea lucrărilor, ai posibilităţi infinite de a nota observaţiile tale.
  • În contact cu profesorul. Cu software-ul de management stomatologic dROOT, poţi menţine o relaţie profesională cu profesorul tău. Puteţi lucra împreună, să faceţi simulări şi planuri de tratamente pentru pacienţi, să faci prezentări, atât pentru profesori cât şi colegi. Super!
  • Evaluarea, analiza şi sinteza întregului semestru. Nu mai ai probleme la sfârşit de an! Prin prelucrările statistice personalizate şi prin facilităţile de listare sau exportare în Word, Excel, poţi pregăti documentaţia finală în doar câteva minute. Chiar că e super!