"Care sunt cerinţele de hardware?"

hardware
Ne bucurăm de fiecare dată pentru această întrebare. Ea ne oferă marea oportunitate de a explica beneficiile administrării cu dROOT.
Deşi există "cerinţă hardware" pentru a utiliza un produs cum este dROOT, doar că întregul concept de "cerinţă hardware" se referă mai mult la sistemele locale/server, aplicaţii desktop. Vă oferim răspunsul aici şi îl tratăm mai departe ca un moment de educare, nu ca o necesitate. Deoarece dROOT, este un program stomatologic Online, cerinţele sale sunt mai mult asociate cu conexiunea de Internet şi browser, decât de un anumit tip de hardware special utilizat. De obicei, la fiecare program stomatologic clasic, vei primii o listă lungă cu "ce trebuie să ai în plus", pentru a rula programul. Îţi vor spune că trebuie sa ai un PC sau MAC, sau cât de mare să fie hard discul, ce program să fie instalat pe calculator, ce device-uri şi tipuri de backup să foloseşti, recomandările de alimentare pentru server, etc.
Toate acestea sunt lucruri importante pentru buna funcţionare a acestei moşteniri cum sunt programele locale, clasice. Cu un sistem bazat pe web, nici unul dintre acesta nu mai contează.
dROOT rulează într-un browser, indiferent dacă este un PC, tablet, android sau MAC. Nu se descarcă nimic pe hard discul calculatorului, astfel că nu contează mărimea acestuia. Nu are nevoie de nici un server local şi permite personalului tău, indiferent de număr şi locaţie, să acceseze programul chiar şi în acelaşi timp. Nu trebuie să îţi faci griji pentru servere scumpe, pentru că dROOT nu are nevoie de ele. Nu trebuie să îţi faci griji pentru securitate şi salvări, deoarece copii de rezervă se fac zilnic la fiecare 10 minute. Eşti gata să percepi diferenţa? Obligaţia de hardware în majoritatea cazurilor este un element de preferinţă pentru dROOT.
Evident, vei avea nevoie de un computer pentru a accesa sistemul, şi acel computer are unele standarde minime. Calculatorul pur şi simplu trebuie să fie capabil de a accesa Internetul şi să poată naviga într-un browser. Am avut cabinete dotate cu supercalculatoare, monitoare gigantice (arătau bine) şi într-adevărat funcţionau la nivel performant, dar am văzut şi cabinete cu un simplu notebook şi medici mulţumiţi. Evident sunt diferenţe de performanţă, dar ca ansamblu fiecare va fi funcţional.
Într-adevăr noi credem că dROOT arată bine pe un ecran mare, dar pe lângă acesta vă oferim opţiuni. Aşa cum am promis la început, prezentăm "cerinţele de hardware" pentru dROOT. Acestea sunt mai degrabă, recomandări decât cerinţe.
Cerinţele Sistemului de Operare:
 • Windows 7, Windows 8, Windows 10, sau Mac OS X 10.5+ (Da, funcţionează atât pe MAC, PC cât şi pe ANDROID — chiar şi în acelaşi cabinet!)
Cerinţe de Memorie:
 • 2GB sau mai mult (dacă ai numai un GB, va trebui să cumperi, dar să fim serioşi, în ziua de azi nu prea mai există mai mic de 2 GB)
Rezoluţia monitorului:
 • Monitor de 19" cu 1280 x 1024 standard / 1280 x 800 widescreen şi/sau laptop. (Da ne place un monitor mare. Pentru că lucrurile arată mult mai bine pe ele.)
Cerinţe pentru Procesor (de unde o fi scos aceste nume fanteziste?):
 • Intel i3/i5 / i7 sau Core / Core 2 family - 1.6 GHz sau mai mare.
 • Intel Pentium D family - 2.4 GHz sau mai mare.
 • Intel Pentium 4 5xx / 6xx family - 3.0 GHz sau mai mare.
 • AMD Phenom / Phenom II family - 1.8 GHz sau mai mare.
 • AMD Athlon-64 X2 / X3 / X4 / FX family - 2.0 GHz sau mai mare.
 • AMD Sempron family - 2.4 GHz sau mai mare.
 • AMD Athlon 64 family - 3400+ sau mai mare.
Recomandări pentru conexiune Internet:
 • Download: 4 mbps, Upload: 1 mbps
Pentru a afla viteza procesorului tău:
 • Dacă foloseşti Windows: clic dreapta pe "My Computer", alege "Properties".
 • Dacă foloseşti un Mac: clic pe logo-ul Apple, selectează "About This Mac".
Deci, ai lista cu bolboroseli tehnice, care tind să se schimbe în fiecare săptămână în funcţie de lucrurile şi tendinţa tehnologiei din lume. Noi iubim simplicitatea şi credem în cât mai puţin hardware, care nu ar trebui să te stoarcă de bani şi să ocupe locul în cabinet. Acestea sunt doar câteva dintre motivele de a decide pentru un program de administrare Online.