Fișele clinice dROOT pentru documentarea clinică eficientă

dROOT fişe clinice
Fiecare stomatolog înţelege importanţa fişelor clinice precise şi detaliate. Sunt cabinete, care au înţeles mai bine acest lucru în momentul în care s-au confruntat cu un caz de malpraxis. Pentru un medic stomatolog, în afară de siguranţa că nu va fi ameninţat de un proces, însemnările şi fişele clinice îmbunătăţesc nivelul de tratament al pacientului.
Pentru înregistrarea informaţiilor şi manoperelor în fişele clinice, dROOT oferă o abordare diferită, faţă de programele clasice, cum ar fi:
Indiferent unde te afli şi doreşti să accesezi sau modifici în fişele clinice şi notiţele de progres ale unui pacient, acest lucru este disponibil pentru că este On-line. În cazul în care doreşti să ajungi la aceste informaţi dintr-un loc nu chiar obişnuit, cum ar fi în timpul vacanţei, de acasă, sau chiar de pe stradă, tot ce ai nevoie este o conexiune la Internet.

Simplificat, rapid, ușor de folosit

Proces simplificat: dROOT stochează aceste fişe clinice într-o singură locaţie sub un singur buton de acces în interiorul programului. Este o soluţie mai bună faţă de metoda uzuală în care acestea sunt salvate în diferite locuri. Acest lucru transformă modul de folosire şi accesare mult mai rapidă. Timpul înseamnă bani, iar ori de câte ori aveţi posibilitatea de a economisii timp, economisiţi şi bani.
Organizare rapidă: Cu toate fişele şi notările clinice stocate într-un singur loc, aveţi posibilitatea de a accesa şi sorta rapid şi uşor acele date pe care doriţi să le vizualizaţi. Aveţi posibilitatea de a imprima documentele şi fişele indiferent dacă sunt importante pentru un medic, administrator sau asistentă.
Personalizarea fişelor şi notiţelor: Fişele clinice şi notiţele înregistrate în dROOT, includ caracteristici de procesare a textului pentru a ajuta la personalizarea şi accentuarea diferitelor fişe şi notiţe medicale. Fiecare medic sau personal al cabinetului, ar trebui să fie capabil cu acceseze unelte, să adauge însemnări, marcări pe diferite notiţe, fişe sau a înregistra progresele, de a sublinia, colora un text important. Mai presus de toate ţi-se oferă ca o modalitate unică să întocmeşti compoziţia fişelor individual, vei putea să foloseşti din toată documentaţia medicală numai partea relevantă pentru tine.
Acces uşor: Toate informaţiile referitoare la fişe sunt stocate într-un singur loc în interiorul programului. Indiferent ce doreşti să faci, programare, plan de tratament, consultare de grafice sau statistici, poţi accesa fişele pacientului printr-un singur clic.
Deoarece majoritatea programelor stomatologice oferă un mod greoi pentru întocmirea de notiţe şi completări ale fişelor clinice, unii stomatologii şi asistente trec cu vedere peste acest element, atât de important.
Personalizează suprafaţa de programare cu următoarele opţiuni:
  • Notiţele şi diverse înregistrări, sunt cel mai bun mod de a reaminti la următoarea şedinţă problemele şi situaţia întâlnită, despre ceea ce a văzut medicul şi investigaţiile pe care le-a făcut sau planificările discutate.
  • Notiţele clinice, sunt cel mai bun mod de a comunica informaţii esenţiale pentru alţi membri din cabinet, pentru cei care nu au fost prezenţi la examinare sau către laboratorul de tehnică dentară.
  • Notiţele clinice corecte, ajută la formarea clară a unei imagini, referitoare la situaţia curentă a pacientului şi la situaţia în care trebuie să ajungă acesta. Consultând menţiunile altor medici referitoare la pacient, se poate prevedea mult mai uşor evoluţia clinică şi lua deciziile corecte.
  • Înregistrările din fişele clinice ale pacientului, sunt evidenţa oficială a serviciilor stomatologice, registrele legale dintre pacient şi cabinetul stomatologic. Modul de folosire a programului stomatologic dROOT, va încuraja înregistrarea notificărilor corecte în fisa clinică pacientului.
  • O fişa clinică uşor de citit şi înţeles este un lucru esenţial, unele programe stomatologice vă pot obliga să creaţi notiţe lungi şi automatizate, completări plictisitoare, care pot fi derutante sau chiar irelevante pentru alţi membri ai cabinetului. dROOT pune la dispoziţia ta instrumente convenabile de procesare a textelor pentru a face notiţe relevante şi utile.
  • O fişă clinică bine completată, reflectă profesionalism şi motiv de mândrie în cadrul unei echipe stomatologice. dROOT, ca software al cabinetului tău, încurajează crearea de fişe clinice, pentru simplul motiv, că acesta este important şi uşor de folosit.

Credem că beneficiile fişelor clinice din dROOT, pot fi definite în trei cuvinte clare:

Simplitate. Fişele clinice sunt uşor de găsit şi accesat, uşor de organizat şi pe înţelesul tuturor persoanelor interesate.
Flexibilitate. În cazul în care vei avea nevoie să accesezi rapid fişa unui pacient mai special, la care a trebuit să te deplasezi, sau va trebui să dai detalii când nu te afli la cabinet, vei înţelege cu adevărat termenul de flexibil.
Eficienţă. Când vei şti că toate notiţele referitoare la un pacient sunt stocate în acelaşi loc, nu vei mai pierde vremea să cauţi şi în altă parte ca să faci o înregistrare. Vei accesa direct numai ce este important.